Un târg de comercializare a strugurilor, deschis în Chișinău până la mijlocul lunii octombrie

În capitală a fost deschis un iarmaroc de comercializare a strugurilor pentru vin și a recipientelor pentru păstrarea vinului, anunță Primăria Chișinău prin intermediul unui comunicat de presă.

Iarmarocul se află pe strada Cărbunarilor, 9, pe teritoriul Pieței Avicole a Î.M. „Piața Centrală”. Acesta va activa până la 15 octombrie, în intervalul 08:00 – 19:00. În primele zile de comerț, la târg au participat 22 de producători de struguri.

Potrivit autorităților, târgul a fost deschis „pentru a oferi posibilitatea agenților economici de profil de a-și realiza direct marfa crescută, iar cetățenilor – de a cumpăra producție la preț de producător”.

Foto: chisinau.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *