Principală  —  IMPORTANTE   —   Ultima Strigare: Expoziția ZdG dedicată…

Ultima Strigare: Expoziția ZdG dedicată celor 30 de ani de corupție ai R. Moldova se închide, exponatele sunt licitate contra abonamente pentru închisori

UPDATE: Din cauza unei probleme urgente care a intervenit în sistemul de țevi al Muzeului Național de Istorie, locația este închisă azi, 28 decembrie. Evenimentul este amânat pentru miercuri, 29 decembrie 2021, începând cu ora 11.

Mâine, 29 decembrie 2021, expoziția „Corupția în Republica Moldova. 30 de ani de luptă” se închide la ora 13.00.

La ora 11.00 va avea loc un ultim tur ghidat pentru toți doritorii, în lista celor care doresc să viziteze expoziția s-a înscris deja un grup de studenți care își fac studiile în universități din străinătate și au venit acasă în vacanța de iarnă. 

Începând cu ora 12:00 exponatele licitate vor fi desprinse și oferite persoanelor care le-au licitat.

Vă amintim că orice exponat din cadrul expoziției poate fi obținut contra abonamente pentru închisori sau pentru alte instituții responsabile pentru pedepsirea sau reeducarea corupților, dar și pentru promovarea și respectarea drepturilor omului. Abonamentele pot fi donate prin intermediul paginii abonare.md, unde fiecare persoană poate indica cărei instituții sau persoane oferă acest abonament. 

Exponatele rezervate deja au fost marcate cu un însemn special, iar la livrare pe fiecare exponat va fi lipit un certificat care atestă autenticitatea participării la expoziție. Amintim că deja câteva zeci de exponate au fost rezervate, printre viitorii posesori ai acestora se numără prim-ministra Natalia Gavriliță, ministrul Justiției Sergiu Litvinenco, Radu Marian, parlamentar, un grup de colaboratori ai Autorității Naționale de Integritate, angajați ai Ambasadei Britanice la Chișinău, Constanța Dohotaru, activistă, alți vizitatori ai expoziției.

MAI MULTE DETALII GĂSIȚI ÎN REPORTAJUL: 30 de ani de corupție. O expoziție a ZdG