Principală  —  IMPORTANTE   —   Traficul rutier pe o porțiune…

Traficul rutier pe o porțiune a străzii 31 August 1989, suspendat până la sfârșitul lunii iulie

Imagine-simbol

În perioada 3 iunie 2023 – 31 iulie 2023, traficul rutier pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și A. Pușkin, va fi suspendat, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August 1989, informează Primăria municipiului Chișinău.

În perioada executării lucrărilor de reabilitare a străzii 31 August 1989, tronsonul strada Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni – strada A. Pușkin, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze: 

Traseul rutelor nr. 7, 12, 16, 25 și 32 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. Columna, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei nr. 30 se modifică după cum urmează: de pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt pe str. V. Alecsandri, str. București,  str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Autobuze:

Traseul rutei nr. 26 în direcția spre sectorul Râșcani, se modifică: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Microbuze:

Traseul rutei nr. 103, în direcția spre sectorul Botanica, se modifică: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. C. Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.