Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Strângere de fonduri pentru familia…

Strângere de fonduri pentru familia șoferului de taxi care și-a pierdut viața în accidentul de bd. Ștefan cel Mare

O campanie de strângere de fonduri a fost lansată pe Facebook pentru familia șoferului de taxi care s-a stins în urma accidentului produs duminică, 17 mai, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail.

Alexandru Usatîi împlinise recent 40 de ani și locuia împreună cu soția și cei doi copii ai lor, unul minor, iar altul de 18 ani, într-o suburbie a capitalei.

Cum puteți dona?

„Oameni buni, cu inimă mare!

Haideți împreună să-i ajutăm pe cei doi copilași orfani, care au rămas fără tată, în urma tragicului accident de pe 17 mai din centrul capitalei. Care si cât îl lasă inima. Doritorii de a ne ajuta, o pot face transferând bani pe acest cont: Eleonora Usatii  
MD61ML0000002259A2066681
nr. card în lei 4028 1100 9454 3557
nr. card în euro si dolari 4028 1100 9588 2053
„, este mesajul rudelor sale.

Magistrații au admis, în mod integral, demersul Procuraturii municipiului Chișinău de arestare pentru 30 de zile a tânărului, care a provocat accidentul rutier din noaptea de sâmbătă spre duminică din centrul capitalei.

În noaptea de 17 mai s-a produs un grav accident de circulație la intersecția str. Ismail cu bd.Ștefan cel Mare. Un Audi, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu o mașină de taxi, Toyota, condusă de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail. În taxi se afla și un pasager.

Astfel, în urma impactului Audi s-a tamponat cu un automobil „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani și în care se afla și o pasageră. În urma loviturii, automobilul Dacia Logan a fost proiectat într-un automobil de marca Volkswagen, care era parcat.

În urma impactului violent, șoferul automobilului de model „Toyota” și pasagerul acestuia, au decedat pe loc, iar șoferii celorlalte unități de transport și pasagerii acestora au au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.