Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Președintele fracțiunii parlamentare a PSRM…

Președintele fracțiunii parlamentare a PSRM anunță că este infectat cu Covid-19. Mesajul postat

Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din R. Moldova, Corneliu Furculiță, a anunțat marți, 29 septembrie, că este infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe Facebook, unde parlamentarul menționează că primește tratament la domiciliu.

În memsajul postat pe Facebook, deputatul socialist scrie că a fost diagnosticat cu Covid-19 acum câteva zile și spune că se simte bine.

„Pandemia de coronavirus nu m-a ocolit nici pe mine. De câteva zile, sunt autoizolat și primesc tratamentul recomandat de medici. În linii generale, sunt bine, zilnic în discuții cu colegii de partid. Sper că în scurt timp, cu ajutorul Lui Dumnezeu, voi reveni la activitatea în regim obișnuit, gata pentru munca spre o nouă victorie în alegerile prezidențiale. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de sănătate. În același timp, mă rog Lui Dumnezeu să ne ajute pe toți să scăpăm cât mai curând de această pandemie. Sănătate tuturor!”, a scris Furculiță pe Facebook.

Recent, deputatul Pro Moldova Ghenadie Verdeș, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Acum 4 luni, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat o dispoziție prin care a fost instituit regimul de autoizolare pentru deputați. Decizia a fost luată atunci după ce democratul Eugeniu Nichiforciuc a fost infectat cu noul coronavirus.

Anterior, cu noul coronavirus s-au mai infectat și deputații Vladimir Mîzdrenco și Arina Spătaru, care s-au tratat.

La 20 iulie, Partidul Politic „Șor” a anunțat că și deputații Igor Himici și Vladimir Vitiuc au fost diagnosticați cu COVID-19.

Anterior, și angajați din secretariatul Parlamentului au fost testați pozitiv la Covid-19.