Principală  —  Ştiri  —  Social   —   După ce unii deputați l-au…

După ce unii deputați l-au acuzat că ar minți că este infectat, deputatul PDM, Eugeniu Nichiforciuc, a publicat rezultatul testului la COVID-19. Data la care a fost testat

După ce unii deputați din parlamentul R. Moldova l-au acuzat că ar minți că este infectat, deputatul PDM, Eugeniu Nichiforciuc a publicat rezultatul testului la COVID-19.

Documentul publicat arată că Nichiforciuc a efectuat testul miercuri dimineață, 20 mai, ora 07.23. În aceași zi Nichiforciuc a participat la ședința fracțiunii PDM.

„Impus de falsurile promovate de unii colegi din Parlament, public rezultatul testului la COVID-19″, a publicat Nichiforciuc pe paginja sa de Facebook.

Anunțul despre rezultatul pozitiv la COVID -19 a fost făcut de către liderul PDM, Dumitru Diacov, în cadrul ședinței din, 21 mai, a Parlamentului. În rezultat, toți deputații urmează a fi testați și vor fi obligați să stea o perioadă în izolare.

La recomandarea Președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, testarea deputaților urmează a fi efectuată din resursele personale ale parlamentarilor, iar pentru angajații Secretariatului instituției urmează a fi identificată o soluție de acoperire a cheltuielilor legate de efectuarea procedurii de testare.