Principală  —  IMPORTANTE   —   Judecătoria Chișinău, ținta unei amenințări…

Judecătoria Chișinău, ținta unei amenințări false cu bombă: Autoritățile au inițiat un proces penal. Ultimele detalii actualizate

Judecătoria Chișinău a fost ţinta unei ameninţări cu bombă. Toate persoanele, printre care judecători, procurori, grefieri, dar şi oameni veniţi să-şi caute dreptatea în instanţă, au fost evacuaţi de urgenţă.

După mai multe verificări, alertă s-a dovedit a fi falsă, iar cel care a declanşat-o risca să facă închisoare.

În urma verificărilor de către angajații Bomteh, careva obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, iar ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru stabilirea și identificarea persoanei care a alertat poliția”, ne-au comunicat reprezentanții Poliției Capitalei.

Potrivit responsabililor din cadrul Poliției Capitalei, angajații Inspectoratul de Politie Buiucani au fost sesizați la ora 11:42, precum ca în incinta Judecătoriei Chișinău, se află un obiect explozibil.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj BPRO, Grupa operativă a IP Buiucani și serviciile specializate. Atât angajații cât și cetatenii care se aflau în interior au fost evacuați din clădire”, ne-a comunicat Natalia Stati, ofițerul de presă din cadrul Poliției Capitalei.

În paralel, pirotehniştii au verificat interiorul clădiri, aflată în centrul capitalei.