Inundațiile fac ravagii în Grecia. Cetățenii R. Moldova se pot adresa la Ambasada R. Moldova la Atena, în caz de necesitate

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al R. Moldova informează despre faptul că pe parcursul zilei de 15.11.2017,  în or. Mandra, reg. Attica, Republica Elenă, după ploile torenţiale s-au produs inundaţii, astfel în regiune a fost anunţată situaţie excepţională.

Autorităţile elene efectuează acţiuni de salvare şi stabilire a locului aflării victimelor, fiind deschise 3 centre de acordare a ajutorului medical şi reabilitare în regiunea dată. Potrivit informaţiei preliminare, printre victime nu sunt înregistraţi cetăţeni ai R. Moldova. 

Situaţia este monitorizată în continuare de către Ambasada R. Moldova la Atena. În caz de necesitate cetăţenii moldoveni pot să contacteze Ambasada la numărul de urgenţă: + ‎30 699 7939 458.

 

Sursa foto: mediafax.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *