Principală  —  RECOMANDAT   —   Incendiu la Botanica. O femeie…

Incendiu la Botanica. O femeie a suferit arsuri, trei copii, internați la spital cu intoxicații și mai multe persoane, evacuate

Un apartament dintr-un bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei a fost mistuit de flăcări miercuri dimineață, 22 ianuarie. O femeie în vârstă de 73 de ani, care se afla în locuință, a suferit arsuri grave, trei copii dintr-un apartament de pe aceeași scară au fost transportați la spital cu intoxicații, iar mai mulți locatari au fost evacuați de pompieri.

Potrivit responsabililor de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), apartamentul de la etajul 3 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei a fost cuprins de flăcări în jurul orei 6:00, iar la câteva minute a parvenit apelul de solicitare a pompierilor.

Ajunși la fața locului, pompierii au evacuat din locuința cuprinsă de flăcări o femeie în vârstă de 73 de ani, care ulterior a fost transportată de urgență la spital, cu mai multe arsuri pe suprafața corpului.

Tot în urma incendiului, mai mulți locatari au fost evacuați, iar trei copii dintr-un apartament vecin cu cel mistuit de flăcări, au fost transportați la Institutul Mamei și Copilului, după ce s-au intoxicat cu fum.

Pentru stingerea incendiului, la fața locului au fost îndreptate trei autospeciale de intervenție.

„Incendiul a fost lichidat la ora 07:12, iar în urma arderii au fost distruse mai multe bunuri materiale învechite din două odăi. Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite de specialiști”, transmite IGSU.

Cauzele incendiului urmează să fie stabilite de specialiști.