Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Dosar penal în cazul unui…

Dosar penal în cazul unui bebeluș găsit abandonat într-un bloc de la Buiucani. Polițiștii au găsit un bilet lângă el

Imagine-simbol

Autoritățile au inițiat o cauză penală în cazul unui bebeluș găsit abandonat joi seara, 23 ianuarie, într-un bloc de locuit din sectorul Buiucani al capitalei. Potrivit poliției, pruncul, care se afla într-un cărucior, a fost lasat pe scara blocului, iar lângă acesta era pus un bilețel pe care era trecută posibila dată a nașterii micuțului.

Potrivit responsabililor de comunicare de la Poliția Capitalei, autoritățile au fost alertate miercuri seară de către locatarii unul bloc de locuit din sectorul Buiucani al capitalei, precum că pe scara blocului a fost găsit un bebeluș abandonat. Ajunși la fața locului, inspectorii de teren au gasit bebelușul abandonat într-un cărucior. După primele cercetări, polițiștii au găsit lângă prunc un bilețet pe care era trecută eventuala dată de naștere a micuțului, fără alte detalii.

Bebelușul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, starea lui fiind satisfăcătoare.

„Autoritățile au inițiat o cauză penala în baza art.163 din Codul Penal – lăsarea în primejdie. La moment ofțirii de investigație și urmarire penală stabilesc toate circumstanțele și totodata întreprind toate măsurile necesare pentru a fi indentificată mama copilului”, ne-a comunicat Natalia Stati, ofițerul de presă din cadrul Poliției Capitalei.