(DOC) Mai ieftin, dar nu gratis! Ce taxe pentru pașaportul românesc intră în vigoare la 1 februarie

Ambasada României în R. Moldova anunță că, începând cu data de 1 februarie 2017, va intra în vigoare Legea 1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, promulgată de președintele român Klaus Iohannis și publicată în Monitorul Oficial al României la 6 ianuarie 2017.

În acest sens, tarifele ce urmează a fi plătite începând cu această dată, în vederea eliberării documentelor de călătorie, vize, servicii notariale, de stare civilă, servicii diverse și pregătitoare pentru proceduri prevăzute în legi speciale, sunt disponibile pe pagina de internet a Ambasadei României.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. wafer

  Am si eu o foaie galbena am dat juramint si sunt multumit sunt Roman.
  Cind am dat juramintul consulul o intreaba pe o Moldovanca cred ca din Mafia lui Dodon pentru ce ai luat cetatenia si EA ca iaca aici viata e grea trecut, prezent si viitor nui si ma duc la zarobotca la Evropa.
  Desi era si un poet pe acolo care ne-a recitat si o poezie da el e in tema ce-i asta Romania si carei istoria.

  Acum intrebarea o sa-mi fac documentele Romane eu odata si odata?

  Daca cinstit imi ajunge si foaie galbena din Juramint asa pentru mine sa fiu multumit in suflet.

  Cum contribui la cresterea Romaniei?

  Daca si voi face biznes vreodata asta numai in Romania la Iasi cred ca e mai aproape.

  Pentru Respublica noastra din principiu NU.

  Cu cit mai rau va fi pe aici cu atit mai repede riya de la Kremlin va da duhul.

  De ce Muldobenii de aici nu se grabesc la cetatenie?

  Pentru ca au biometric!

  Trebuie Romania sa vorbeasca cu cei din Europa si Biometricul sa nu aiba nici o putere si rindurile la consulat vor fi din nou kilometrice.

  Asta asa sugestii pentru cei care citesc si stiu unde sa scrie petitii.

  Problema nui in prets mare sau mic.

  Problema e in alternativa.

  Ucideti biometricul si 80% din Muldoveni devin Romani chiar daca o sa trebuiasca sa-si vinda tot de pe linga casa.

  Cred ca sa facut undeva o scapare cu acest biometric.

  Pretul asta nui problema ca Moldobanul cit de sarac nui da 1000 de evro de un S clas el gaseste chiar daca trebuie so dee pe masa in chirie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *