Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ De la 1 noiembrie…

DOC De la 1 noiembrie începe procesul de înmatriculare în instituțiile de educație timpurie a copiiilor de 2-4 ani, care anterior nu au frecventat instituția de învățământ

Începând cu 1 noiembrie 2020 va începe procesul de înmatriculare în instituțiile de educație timpurie a copiiilor cu vârsta cuprinsă între doi și patru ani, care anterior nu au frecventat instituția de învățământ. O decizie în acest sens a fost luată marți, 13 octombrie, de către Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

Potrivit Hotărârii nr.25 a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău, înmatricularea va avea loc în condițiile respectării punctului 3, 4 și 5 din „Instrucțiunea privind pregătirea pentru redeschiderea și realuarea activității instituțiilor de educație timpurie în contextul pandemiei de Covid-19, aprobată prin Hotărârea nr. 21 a CNESP.

De la 1 noiembrie 2020 se acceptă înmatricularea în instituțiile de educație timpurie copiii cu vârsta cuprinsă între 2 – 4 ani, care nu au frecventat anterior instituția de învățământ, în condițiile respectării punctului 3, 4 și 5 din instrucțiunea privind pregătirea pentru redeschiderea și realuarea activității instituțiilor de educație timpurie în contextul pandemiei de Covid-19, aprobată prin Hotărârea numărul 24 din 24 iulie a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică”, se menționează în Hotărârea nr.25 a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

Hotărârea nr. 25 Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău:

Condițiile care urmează a fi respectate pentru înmatricularea în instituțiile de educație timpurie a copiilor cu vârsta cuprinsă între doi și patru ani (punctul 3, 4 și 5):