Detalii despre perchezițiile efectuate la întreprinderile distribuitoare de gaze naturale

Perchezițiile din această dimineață, 8 noiembrie, care au avut loc la mai multe companii distribuitoare de gaze naturale, au fost efectuate în cadrul unor investigații pe faptul implementării unei scheme frauduloase care au cauzat prejudicii financiare companiei Moldova-Gaz și întreprinderilor afiliate acesteia în proporții de 20.000.000 lei.

Potrivit Procuraturii Generale, perchezițiile au fost desfășurate la întreprinderile ,,Bălți-Gaz”, ,,Ialoveni-Gaz”, ,,Moldovatransgaz”, „Șoldănești-Gaz”.

Materialul probatoriu ridicat de către oamenii legii va fi examinat pentru stabilirea circumstanțelor pe faptul implementării unei scheme frauduloase, care a cauzat aceste prejudicii.

Din materialul probatoriu ridicat fac parte documente relevante cauzei penale, dar și mijloace bănești de proveniență necunoscută, de la persoane publice.

Perchezițiile efectuate sunt corelate cu cele desfășurate la Ungheni-Gaz, luna trecută. Pentru această faptă, legea penală prevede o pedeapsă de până la 15 ani cu închisoarea.


loading...

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *