CNA efectuează percheziții pe mai multe adrese din capitală. Sunt vizați funcționari ai Primariei

CNA şi procurorii anticorupţie desfăşoară percheziţii pe mai multe adrese din capitală în cadrul unor dosare pornite pentru fapte de corupţie.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a CNA, Angela Starinschi, sunt vizaţi funcţionari ai Primăriei capitalei, reprezentanţi ai Agenţiei Servicii Publice şi angajaţii unei companii private. Aceştia sunt suspectaţi că ar fi pretins sume ilicite de bani de la persoane fizice şi juridice pentru a soluţiona unele probleme ce ţin de competenţa administraţiei publice locale sau altor autorităţi.

Revenim cu detalii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *