Citiți joi în ZdG

Joi, 21 martie, în ediția tipărită a ZdG, aflați detalii noi despre cine a transportat votanții transnistreni în mod organizat la secțiile de votare în ziua alegerilor parlamentare. O parte din vehiculele cu care aceștia au venit au fost închiriate de la câteva firme din R. Moldova, inclusiv fiind implicată o firmă din stânga Nistrului. În paginile „EXCLUSIV” citiți un interviu cu Tamara Curtescu-Marinciuc, președinta Centrului „ICAR” pentru copiii dotați cu aptitudini în matematică.

Tot mâine aflați detalii noi din dosarul mitei de 1,5 milioane de lei pentru doi procurori și trei polițiști. Materialele dosarului arată că procurorii și polițiștii ar fi estorcat de la oamenii de afaceri pe care-i investigau într-o cauză penală aflată în gestiunea lor, inclusiv banii pe care i-au ridicat de la suspecți în urma perchezițiilor.

În același număr aflați ce cred cetățenii ucraineni despre candidații la alegerile prezidențiale din Ucraina. Reporterul ZdG, aflat într-o deplasare la Odesa, a aflat ce așteptări au oamenii, dar și care sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă țara vecină.

Dosar: Filmul mitei din dosarul de corupție a doi procurori și trei polițiști

Actual: Firmele care au transportat votanții transnistreni în ziua alegerilor

Exclusiv: „Ei trebuiesc iubiți, mai mult nimic”. Interviu cu Tamara Curtescu-Marinciuc, președinta Centrului „ICAR” pentru copiii dotați cu aptitudini în matematică

Trăind de Gardă: Femeia care visează să le cumpere case supraviețuitoarelor violenței în familie

Reporter Special: Micile bucurii

Viața redacției: De la ZdG la ziarul liceului

Diaspora: Mâine poate fi târziu. Ultimele cinci minute cu tata

Diaspora: Despre cum am învățat eu geografia și cum o învață copilul meu

Diaspora: Acasă. Pentru două ore

Editoriale:

Alina Radu: Obiectivul scump al premierului

Petru Grozavu: 44 de candidați și un singur președinte

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *