Citiți joi, în ZdG

În ediția de joi a Ziarului de Gardă găsiți lista tuturor deputaților care acced în următorul Parlament și declarațiile liderilor partidelor politice care au trecut pragul electoral. Tot în numărul de mâine, citiți aprecierile pe care le-au făcut observatorii internaționali alegerilor din 24 februarie curent.

De asemenea, citiți în ziarul de mâine despre cum a tratat justiția din Moldova două cazuri similare –  pe cel al lui Ilan Șor și pe cel al lui Gheorghe Petic și  aflați mâine detalii din dosarele ce vizează licitațiile la grădinițe. 

Politic: Fostă șefă a DNA România, pe primul loc în concursul pentru șefia Prachetului European

Reporter special: Ce spun partidele care intră în Parlament?

Trăind de gardă: Bibliotecarele frigului

Exclusiv: Văzut din afară: Ce spun observatorii internaționali despre mersul alegerilor din R. Moldova

Justiție: Profilul corupților

Supliment „Justiție Selectivă”: Cum a acționat justiția din Moldova în două spețe similare Cazul Șor vs. cazul Petic
2018: Aproape patru mii de interceptări și înregistrări ale comunicărilor și imaginilor
Licitații penale la grădinițe: dosar cu amenzi și tergiversări

Diaspora:
Adevărul despre noile taxe la universitățile din Franța
Gânduri la intrarea în Keane Solicitors

Sport: Radu Albot, primul jucător de tenis din Moldova care a câștigat un turneu ATP

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *