Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Atenție la hoții de buzunare

Atenție la hoții de buzunare

Un locuitor al capitalei în vârstă de 32 de ani, anterior judecat pentru furturi, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru că ar fi sustras portmoneul cu bani din geanta unei doamne, în timp ce se deplasau cu maxi-taxi din sectorul Ciocana spre sectorul Buiucani din capitală.

Potrivit victimei, microbuzul de rută era aglomerat cu pasageri, iar momentul sustragerii portmoneului nu l-ar fi observat. Incidentul a avut loc dimineaţa, în timp ce femeia se deplasa spre serviciu, unde ar fi depistat lipsa portmoneului. Astfel, aceasta a telefonat la Serviciul specializat 902 unde a comunicat toate circumstanţele, precum şi semnalmentele suspectului.

Ulterior, în cadrul măsurilor speciale de investigaţii poliţiştii au identificat presupusul făptaş. Acesta şi-a recunoscut vinovăţia în cadrul acţiunilor de urmărire penală. El riscă amendă în mărime de la 6.000 la 10.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.