Principală  —  Ştiri  —  Social   —   A fost prelungit concursul pentru…

A fost prelungit concursul pentru alegerea uni nou șef la CFM după ce niciunul dintre cele 5 dosare depuse nu a corespuns rigorilor

Fotografie-simbol

Agenţia Proprietăţii Publice (APP) a prelungit cu încă 15 zile termenului de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de administrator al Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”.

Potrivit APP, concursul a fost prelungit după ce s-a constat că niciunul dintre cele cinci dosare depuse nu corespunde rigorilor stabilite de Regulamentul aprobat pentru concurs. În cazul tuturor dosarelor depuse s-a constatat că nu s-a prezentat întreg setul de documente prevăzut de Regulament.

Anterior, vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari a declarat că una dintre persoanele care a candidat la acest concurs este Grigore Condurache, care activează de mai mult timp în cadrul instituției, și că anume el ar urma să câștige concursul pentru funcția de director al CFM.

„Cei care au tras sforile până acum au organizat un concurs butaforic. Este coordonată desemnarea candidaturii lui Condurache, persoana care este vizată în rapoartele SIS despre care vom face publice mai târziu datele extrem de îngrijorătoare. El este favoritul și Igor Dodon a dat deja indicații referitor la persoana care trebuie să câștige concursul. Ca variantă de rezervă, a depus actele și actualul director interimar. Din start era decis cine câștigă acest concurs. Vineri ar urma să se ia o decizie”, a mai menționat Alexandru Slusari.