6000 de polițiști vor asigura ordinea publică de Ziua Independenței

Peste 6000 de polițiști vor fi mobilizați pentru asigurarea ordinii publice de Ziua Independenței. Potrivit șefului Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, oamenii legii vor fi la datorie și în următoarele cinci zile de odihnă de care vor dispune bugetarii, în deosebi în regiunile unde se va sărbători hramul localității respective.

„La 27 august, în Chișinău, bulevardul Ștefan cel Mare va fi blocat pentru circulația transportului public și a celui privat. Astfel, bulevardul va fi închis de la ora 6:00 dimineața până la ora 13:00, în perimetrul străzilor Ismail și Mihai Viteazul. În partea a doua a zilei, de la ora 13:00 și până la 23:30, bulevardul central va fi închis în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale. Totodată, vor fi detectoare de metale și fiecare cetățean va trece aceste controale pentru a ne asigura că nu deșține obiecte interzise”, a menționat Pînzari.

Inspectorii de patrulare îndeamnă locuitorii capitalei să opteze în această zi pentru transportul public, iar cei care se vor deplasa totuși cu transportul propriu sunt rugați să respecte semnalizarea temporară. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, în centrul Capitalei vor fi prevăzute locuri de parcare pe străzile 31 august 1989, Mitropolit Varlaam, Sciusev ș.a.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. Aidric Alberta

  Ai nevoie de un împrumut? noi oferim pana la 100 milioane $, cu o rată a dobânzii de 3%. Ne da împrumuturi cu reputație atât persoanelor fizice cu caracter personal, Cooperează firme și Investitori Prestăm Credite auto, auto împrumut, credit de nevoi personale, de afaceri de împrumut, împrumut de învățământ, de consolidare a datoriei, ETC-ne prin .Reply (aidric.firm@gmail.com) să se aplice … Vă rugăm să rețineți că vom împrumuta doar împrumut pentru client serios..

  Salutari

  Manager general

  Aidric Firma de împrumut

  E-mail: aidric.firm@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *