VIDEO/ Țuțu, decis să protesteze până n-o să facă „reguli în țară”

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu a fost surprins în mijlocul persoanelor care au instalat corturi în fața Procuraturii Generale și susțin că au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva blocului ACUM și a PSRM-ului, care ar fi „uzurpat puterea în stat”.

„O să protestăm aici, în stradă, o să dormim aici până n-o să facem reguli în țară. N-o să le dăm voie să vândă țara. N-o să le dăm voie, pentru că își bat joc de țara noastră. Noi, uitați-vă, cât tineret suntem aici! Luptăm pentru țara asta”, a declarat democratul, care a precizat că protestatari vor fi în fața Parlamentului și Guvernului.

Întrebat de reporterul TV8 dacă vor permite accesul noilor miniștri în Guvern, Țuțu a declarat că aceștia nu vor fi lăsați să intre. Constantin Țuțu a replicat că Pavel Filip este prim-ministru interimar până la alegeri anticipate


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *