VIDEO/ La bronzare sau la protest? Rezumatul manifestației PDM

„Am venit să ne bronzăm!”, este răspunsul mai multor persoane prezente în fața instituțiilor de drept și a Guvernului, acolo unde au fost instalate corturi.

Printre protestatari se numără și fostul deputat Constantin Țuțu, care a declarat că se bronzează pe scările Procuraturii Generale.

În preajma Guvernului, fostul deputat democrat Corneliu Dudnic a recunoscut că se numără printre organizatorii direcți ai manifestației în masă.

Mai mulți protestatari însă nu au putut să răspundă exact ce urma să se întâmple în Piața Marii Adunări Naționale și care e scopul prezenței lor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *