VIDEO/ Dodon, despre publicarea cheltuielilor pentru concerte: „Depinde de cei care au venit cu aceste contribuții”

Președintele Igor Dodon susține că, la capitolul cheltuieli, se anunță despre tot ce se face din contul Fundației „Din Suflet”, a soției sale, Galina Dodon. De cealaltă parte, la capitolul venituri, Dodon spune că publicarea acestora ține de persoanele care au făcut contribuțiile respective. „Nu toți cei care donează – sunt date personale, doresc să le facem publice”, a spus Dodon. Acesta a evitat să spună dacă și cum controlează proveniența banilor.

Deși a promis în repetate rânduri să publice raportul Fundației pe care o conduce soția sa, acesta așa și nu a făcut-o.

Sâmbătă, 24 august, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău (PMAN) a avut loc un concert „sub egida președintelui R. Moldova” pentru a marca „75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism”. Atât președintele Igor Dodon, cât și reprezentanții Partidului Socialiștilor și ai Asociației Obștești „Iubesc Moldova”, afiliată socialiștilor, au evitat să spună cât a costat concertul și care este proveniența banilor pentru organizarea lui.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *