Renato Usatîi cheamă Partidul Socialiștilor și Platforma DA la consultări comune

“Iluziile cu care s-ar fi putut hrăni reprezentanții opoziției privind alegerile prezidențiale s-au dovedit a fi fără temei”, scrie liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi pe o rețea de socializare.

În continuare, Usatîi  menționează că “regimul pregătește o nouă manipulare cu scopul acaparării definitive a țării prin schimbarea sistemului electoral  și falsificarea rezultatelor manifestate de voința poporului pe 30 octombrie.

Este nevoie ca puterile antioligarhice să-și coordoneze acțiunile în contextul noii informații. Chem Partidul Socialiștilor și Platforma DA împreună cu Partidul Nostru  să organizeze consultări publice cu privire la strategia noastră comună. Pentru acestea propun data de 27 august – Ziua  Independenței”, a conchis liderul PN.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. slava

    Candidat comun cumva?) sau iar proteste? i-au venit bani de la Kremlin si mai are de cumparat vreo 2000 de voci pentru cateva zile?)))

  2. Alissa A.

    Hahaha risuri fatarnice interesant cine se vor duce la protestul lor ca lumea deja au vazut fata lor reala si au inteles ca aceste proteste sunt facute doar ca acestea sa prosteasca lumea si sa-i duca in eroare pentru a-si atinge scopurile lor personale!!

  3. alex kooper

    Consilerul de sub masa a lui Filat devenind primar de Balti crede ca noi am uitat a cui deget sugea acesti 6 ani? Vad ca si cei care au inhatat 600 000 dolari de Filat ca sa il votezte pe Timofti , vor veni la masa unde Nastase va aduce planurile Topilor in actiune?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *