Reacția Maiei Sandu la anunțul lui Lilian Carp

„Nu o să comentez dacă este o soluție bună să plecăm dintr-o fracțiune sau alta doar pentru că CC nu conștientizează faptul că e important să facă primul pas credibil, așa încât să nu existe nicio suspiciune în societate”, susține președinta PAS, Maia Sandu.

„Noi cu toții suntem îngrijorați de această situație și cu toții ne dorim soluționarea”, a precizat copreședinta blocului ACUM în cadrul unor declarații de presă după ședința Guvernului.

Miercuri, 21 august, deputatul din fracțiunea PAS, blocul ACUM, Lilian Carp a anunțat că dacă Vladimir Țurcan nu își va da demisia din funcția de președinte al Curții Constituționale, iar judecătorii afiliați politic nu se vor retrage, „nu îmi văd rostul de a mai face politică și a fi parte dintr-o echipă sau alta”.

Totodată, lidera PAS a precizat că Nicolae Roșca și-a suspendat statutul de membru al formațiunii chiar în ziua în care a depus jurământul în calitate de judecător constituțional.

Socialiștii au anunțat astăzi că Țurcan nu mai este membru al PSRM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *