R. Moldova are un nou ambasador

R. Moldova are un nou ambasador al Statelor Unite ale Americii – James D. Pettit, care a vorbit în limba română, în mesajul video în care s-a prezentat.

James D. Pettit, este diplomat de 30 de ani, şi s-a născut într-un sat agricol din statul american Iowa. Înaltul reprezentant, a studiat şi lucrat în fosta uniune sovietică.

Diplomatul a declarat că apreciază calea pe care a parcurs-o Moldova, din momentul obţinerii independenţei.

Diplomatul James D. Pettit, fost adjunct al şefului misiunii diplomatice a SUA la Kiev şi fost consul general la Moscova, a fost propus de preşedintele american Barack Obama în funcţia de ambasador în R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *