(LIVE) Ședința Parlamentului: deputații „pregătesc” terenul de la Stăuceni pentru „Chișinău Arena”

Plenului Parlamentului se întâlnește la 23 martie în ședință plenară. Pe ordinea de zi figurează șase subiecte, printre care „Proiectul legii privind modificarea anexei la Legea nr.668-XIII din 23 noiembrie 1995 pentru aprobarea Listei unităților ale căror terenuri destinate agriculturii rămân în proprietatea statului”, care va fi examinat în primă lectură. Dacă proiectul va trece de ambele lecturi, un teren cu o suprafață de 69,2 ha urmează a fi exclus din categoria de terenuri cu destinație agricolă pentru a fi construită Arena Chișinău.

Ora 12.35. Ședința Parlamentului s-a încheiat.

Ora 11.55. Deputații polemizează la subiectul construcției „Chișinău Arena” pe terenul de 69,2 ha de la Stăuceni.

Ora 10.57. Andrian Candu prezintă Proiectul legii privind modificarea anexei la Legea nr.668-XIII din 23 noiembrie 1995 pentru aprobarea Listei unităților ale căror terenuri destinate agriculturii rămân în proprietatea statului.

Ora 10.18. Deputata Valentina Buliga, președinta Comisiei protecţie socială, sănătate şi familie a Parlamentului, prezintă Proiectul legii pentru aprobarea Strategiei de dezvoltare a societății civile pentru perioada 2018 – 2020 și a Planului de acțiuni pentru implementarea Strategiei.

Agenda Parlamentului pentru ședința din 23 martie poate fi accesată AICI


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. OCHIUL PUBLIC

    O tâmpenie de speculant nenorocit politic este opinia lui Victor Ciobanu răspândită oligarhului Plahotniuk! Cel puțin PAS trece în turul doi și dacă nu va fi atacată de PPDA și câștigă și în turul al doilea! Trebue ca fiecare în turul întâi să fie pe cont propriu, iar în turul doi cine va lua mai multe voturi să fie candidatul comun al dreptei. Oligarhului Plahotniuk i-ar și mai bine ca candidatul comun al dreptei să fie Andriușa, deoarece cu acesta-i va fi mai ușor de luptat din cauza legăturii lui cu penalii fugari Țopa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *