În ce circumscripții vor candida Maia Sandu și Andrei Năstase

Maia Sandu și Andrei Năstase au anunțat în cadrul unei conferințe de presă circumscripțiile uninominale pe care vor candida la alegerile parlamentare din 2019. În timp ce Maia Sandu va lupta pentru o circumscripție din diasporă, liderul Platformei DA va candida pe o circumscripție din municipiul Chișinău.

Astfel, lidera PAS, Maia Sandu, va candida pe circumscripția numărul 50 (la vest de R. Moldova), iar Andrei Năstase, pe circumscripția numărul 33, care include suburbiile Băcioi, Codru, Durlești, Sîngera și Trușeni.

În circumscripția nr. 33, candidează și democratul Constantin Țuțu, Vladimir Roșca (PSRM), Ion Bivol (Partidul Șor) dar și fostul deputat PLDM, Călin Vieru.

În circumscripția în care candidează Maia Sandu și-au anunțat intenția de a candida și activictul civic Oleg Brega, fosta șefă a Biroului pentru relații cu diaspora, Olga Coptu, care va candida din partea PDM, Ana Macari, candidat independent, dar și Vadim Rotari, din partea PSRM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *