Igor Dodon, din nou la Moscova. Ce întrevederi și-a planificat președintele

După ce a mers în Turcia la invitația lui Erdogan, președintele Igor Dodon a plecat într-o vizită oficială și în Federația Rusă, unde se va afla în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie.

Potrivit agendei de lucru, președintele Igor Dodon va avea întrevederi cu Vladimir Putin, dar și cu Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kirill, care și-a amânat recent vizita în R. Moldova. Șeful statului ar urma să se întâlnească și cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, dar și alți oficiali ruși.

„Împreună cu delegația oficială a Republicii Moldova am depus o coroană de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut din grădina Aleksandrovski de lângă zidul Kremlinului. Am convingerea că întrevederile preconizate pentru ziua de astăzi și cea de mâine cu conducerea de vârf a Federației Ruse vor contribui la aprofundarea colaborării strategice dintre țările noastre”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook la începutul vizitei sale în Federația Rusă.

Igor Dodon a mai precizat că urmează să țină și un discurs în fața studenților de la Universitaeta de Stat din Moscova – M.V. Lomonosov.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Lider Moldovan

  Nici n-a trecut pe acasă să lase copia sabiei de lemn de la Erdogan? Se vede c-a dus-o să se laude lui Putin! Nu m-ar mira să văd o fotografie de-a țarului cu bustul gol și cu copia sabiei lui Ștefan cel Mare și Sfânt în mână! Iar alături moaca fericit de idioată a lui Dodic pe rol de aprodul Purice!

  • Diana Gatcan

   |Author

   Stimate cititor, comentariile dvs la adresa lui Ilan Șor nu au fost acceptate pe site din considerentul că ați utilizat cuvântul „jidan”, cuvânt utilizat cu conotație peiorativă. Pentru ca să nu fim raportați la Consiliul pentru prevenirea şi eliminarea discriminării pentru acceptarea unor comentarii discriminatorii, am fost nevoiți să ștergem comentariile care conțineau cuvântul respectiv. Ziarul de Gardă aprobă însă toate comentariile care nu conține cuvinte discriminatorii sau jignitoare la adresa unei persoane. O zi frumoasă!

 2. ivancelgroaznic

  Da, repede so mai grabit a merge la raport la tsaru, ceo transmis si vorbit la Erdogan . Se vede treaba ca vre sa se puie bine de tot intre cei doi, fakind pe solu pacii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *