FOCUS: câți lideri de state au participat în acest an la parada de Ziua Victoriei de la Moscova?

În anul 2005, la parada de Ziua Victoriei de la Moscova, au participat numeroși lideri de state, între care președintele Franței, Jacques Chirac; președintele SUA, George Bush, precum și mai mulți lideri ai statelor CSI. 

În acest an, la paradă a participat doar președintele R. Moldova, Igor Dodon. Pentru prima dată, de 15 ani încoace, un președinte al R. Moldova vizitează Moscova de 9 mai. Prima vizită a lui Igor Dodon la Moscova a avut loc la 17 ianuarie curent, iar cea de-a doua – la 17 martie.

Sursa foto: TASS, ibigdan.livejournal.com


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *