Explicația PDM după ce sediul Buiucani al Judecătoriei Chișinău „a îmbrăcat” haine de partid

Purtătorul de cuvânt al PDM,  Vitalie Gamurari, susține că panoul cu inscripția partidului a ajuns din greșeală pe fațada clădirii în care este amplasată Pretura sectorului Buiucani și sediul Buiucani al Judecătoriei Chișinău. Acesta a declarat că astăzi, 7 iunie, urma să aibă loc o întrunire a membrilor organizației teritoriale a PDM într-o încăpere închiriată la adresa respectivă și că organizatorii au instatat panoul pentru ca locația să fie mai ușor de găsit. Panoul a fost scos la scurt timp după ce imaginile cu intrarea în edificiu au ajuns în presă.

„A avut loc un forum în clădirea respectivă, conform contractelor preconizate, stabilite, tot a fost corect, doar că cei care au organizat nu s-au gândit, nu erau prea bine conștienți că  în clădirea respectivă se află și Pretura, și instanța de judecată. De aici pornește totă problema. Eu când am auzit informația, am rămas neplăcut surprins. Ulterior, am înțeles că s-a clarificat situația”, a declarat reprezentantul PDM. Acesta a declarat că nu cunoaște dacă în clădirea respectivă este sediul Organizației teritoriale Buiucani a partidului sau dacă a fost închiriată o încăpere doar pentru evenimentul de astăzi, 7 iunie: „nu cunosc, n-am intrat în esennță”.

Astăzi, 7 iunie, fațada clădirii în care se află Pretura sectorului Buiucani al capitalei, dar și sediul Buiucani al Judecătoriei Chișinău, și-a schimbat aspectul. Pe edificiu a fost instalat un panou imens care indică locația organizației teritoriale a Partidului Democrat din Moldova (PDM). Respectiv, angajații Preturii, Judecătoriei, dar și ai Direcției deservire fiscală a Serviciului Fiscal de Stat, au fost nevoiți să acceadă în clădire printr-o intrare acoperită cu un panou al partidului politic.

Foto antet: TV8

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Tupeu obraznic! Cinism! Merunsinare! E cu putinta ca acest partid sa nu fie obraznic, dupa ce s-a latit, in mod obraznic, peste intreaga tara? Nu se poate! R.Moldova este ocupata abuziv de un partid cu sigla de imprumut. Ocupata si redusa la poslusanie prin forta bruta. Obraznicia micilor inconstienti de la Buiucani, din alte parti e dublata cu prostia. Pentru micii inconstienti din partidul-stat sunt creatia marelui obraznic care-I scoleste. Si fiindca toata tara e in posesia lor, ce le-a mai ramas? Sa o albastreasca…de la Otaci pan la gura marii, de la Nistru pan la Prut. PG, CSM, CSJ, CNA, CNI, CC, scoli, spitale, gradinite, penitenciare, Telecom, Metalferos, Gara, Aeroport etc. Totul, totul, totul! Peste tot, albastreala si trandifiri rosii!

  2. Reporter

    Sediul Buiucani al Judecătoriei Chișinău „a îmbrăcat” haine de partid? Păi întreaga justiție din Moldova de ani buni este în chiloții lui Plahotniuk! Ce chiloții nu-s haină? De aici și tergiversarea la nesfârșit a dosarului escrocului Șor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *