După președinte, și premierul a depus flori la bustul lui Eminescu

Prim-ministrul Pavel Filip a depus, astăzi, flori la bustul marelui poet şi prozator Mihai Eminescu, amplasat pe Aleea Clasicilor Români din Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Chişinău. Omagiul a fost adus cu prilejul împlinirii a 167 de ani de la naşterea poetului, anunță Guvernul.

Tradiţional, pe 15 ianuarie, al 5-lea an consecutiv, în R. Moldova este marcată Ziua Națională a Culturii. Astfel, astăzi, vor fi organizate mai multe evenimente culturale, expoziţii, ateliere de creaţie, spectacole literar-muzicale şi dramatice prin care va fi omagiat marele poet Mihai Eminescu.

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *