Dirijorul Nicolae Botgros, înregistrat în calitate de candidat independent la alegerile parlamentare

Cunoscutul dirijor Nicolae Botgros a fost înregistrat oficial în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie. Dirijorul va candida în calitate de concurent independent pe circumscripția uninominală nr. 42 (or. Cantemir).

Nicolae Botgros va figura în buletinul de vot cu numărul 4, înaintea sa fiind plasați candidații PSRM, PD, și Partidul Șor. Până la acest moment în cursa electorală pentru circumscripția uninominală nr. 42 au mai fost înregistrați următorii candidați:

  1. Elena Bacalu, PDM;
  2. Vladimir Țurcan, PSRM;
  3. Vasile Lupașcu, Partidul Șor.

La sfârșitul lunii decembrie 2018, Nicolae Botgros alături de mai multe personalități, a participat la forumul PDM organizat la Strășeni cu ocazia susținerii candidaturii prim-ministrului Pavel Filip la alegerile parlamentare.

Nicolae Botgros conduce, din 1978, orchestra de muzică populară „Lăutarii”. Cunoscutul dirijor deține, din 1988, titlul de Artist al Poporului, iar în 1993 a fost decorat cu Ordinul Republicii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lider Moldovan

    Cu toată stima și considerația pe care o avem pentru Marele Artist Nicolae Boltgros, trebue să prevenim Doamnele, dar mai ales Domnișoarele, admiratoare ale talentului său, că artistul mai poate încă face și alte OPERUȚE, cum a dovedit-o recent. Vreau să le previn, să fie atente, ca Marele Artist să nu le facă vre-un Boltgrosișor micuț și drăgălaș! Pot să n-aibă niciun dubiu. VA FI FOARTE TALENTAT!

    Abea acum mi-am dat seama, că Blocul Acum și-a retras candidatul pe circumscipția, unde candidează dl Nicolae Boltgros. Rog cititorii să considere comentariile mele nule și dăunătoare cauzei naționale. MODELATORUL SĂ ACTIVEZE CENZURA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *