Cum comentează Cebotari informația despre faptul că el ar fi candidatul PDM la funcția de primar al capitalei

Au mai rămas zile numărate în care candidații se pot înscrie în cursa electorală pentru Primăria Chișinău. Partidul Democrat (PDM) nu și-a înaintat încă oficial candidatul, însă în presă au apărut informații că ar fi vorba despre deputatul democrat Vladimir Cebotari.

„Nu este o decizie. Sper mâine să finalizăm discuția. Sunt multe candidaturi care deja s-au vehiculat în presă. Este o discuție cu multă lume antrenată. Nu pot să vă spun acum care va fi decizia finală. Mâine cred că o să avem o discuție mai largă”, a declarat președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, care a mai confirmat că Vladimir Cebotari se numără printre candidații care ar putea fi înaintați pentru funcția de primar general.

Potrivit surselor realitatea.md, candidatul democraților în Chișinău ar fi deputatul Vladimir Cebotari. Contactat telefonic acesta nu a infirmat sau confirmat informația.

„Noi nu ne grăbim să confirmăm sau să infirmăm această informație pentru că avem un plan al nostru de comunicare. Nu pot să spun nici una, nici alta. Nu vreau să anticipez anumite lucruri. Am convenit cu colegii că vă vom comunica mâine sau poimâine”, susține Cebotari.

Până în prezent, în cursa pentru fotoliul de primar al Chișinăului au fost înregistrați Ion Ceban, din partea Partidului Socialiștilor, Andrei Donica, desemnat de către Mișcarea Profesioniștilor „Speranța – Nadejda”, dar și Teodor Cîrnaț, candidat al partidului „Voința Poporului”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *