Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ce spune Marina Tauber despre…

Ce spune Marina Tauber despre resursele financiare pentru concertul pe care-l dă de revelion la Jora de Mijloc

Sursa foto: facebook.com/MarinaTauberOfficial/

Pe 31 decembrie, în ajun de Anul Nou, în localitatea Jora de Jos din componența comunei Jora de Mijloc se dă concert de zile mari cu artiști cunoscuți și focuri de artificii. La petrecere vor cânta trupele Zdob și Zdub și Sun Stroke Project, pe scenă vor urca Doinița Gherman și Ian Raiburg, iar locuitorii din cele trei sate care intră în componența comunei vor beneficia de transport gratuit pentru a ajunge la concert.

Contactată de ZdG, primara comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, a declarat că toate informațiile despre resursele financiare utilizate le vom putea afla ulterior, din declarațiile oficiale, fără a preciza însă despre care acte este vorba, declarația de avere și interese, raportul privind bugetul executat al comunei sau raportul privind gestiunea financiară a Partidului „Șor”.

„Eu cred că tot ce ține de evenimentele noastre, dumneavoastră o să puteți să aflați informația despre resursele cheltuite în declarațiile oficiale. La momentul dat, în primul rând, concertul încă nu a avut loc, înseamnă că cheltuieli încă nu au fost. Deja când cheltuielile vor fi efectuate, noi o să putem să vorbim despre suma cheltuielilor, din ce resurse, unde au fost cheltuite. O să vedeți asta în declarațiile oficiale. Majoritatea artiștilor sunt prietenii mei, care m-au susținut în mai multe evenimente și majoritatea dintre ei vin să ne cânte și să ne ajute gratuit”, a declarat Marina Tauber.

Am insistat să aflăm unde urmează să găsim datele financiare, în declarația de avere personală pe care o va depune la ANI, în declarația Partidului „Șor” sau în Raportul privind executarea bugetului local.

„Toată informația o să o puteți afla deja după eveniment. Eu deja v-am răspuns la această întrebare, pentru că eu la acest moment încă nu pot să cunosc toate cheltuielile pe care mâine o să le avem. Evenimentul va avea loc mâine”, a fost răspunsul Marinei Tauber, care astăzi, 30 decembrie, a înregistrat la consiliul electoral de circumscripție grupul de inițiativă care va colecta semnături pentru promovarea sa drept candidat pe circumscripția nr. 19 la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

„Comuna mea ma binecuvântat! Prin urmare, dragii mei, merg să lupt cu o inimă ușoară și o mare dorință de a câștiga”, a scris Marina Tauber pe pagina sa de Facebook.

La 28 decembrie, Partidul „Șor” a prezentat lista candidaților pentru circumscripțiile uninominale. Respectiv, liderul formațiunii, Ilan Șor, va candida pe circumscripția Orhei, vicepreședinta Partidului și primară a comunei Jora de Mijloc va candida în circumscripția Nr. 19 (Ivancea), iar Petru Jardan, administratorul companiei Avia Invest, care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, va candida în circumscripția 23 din Chișinău (Botanica).