A început ședința Parlamentului

A început ședința Parlamentului în cadrul căreia Chiril Gaburici, candidatul desemnat pentru funcția de premier, urmează să ceară votul de încredere pentru învestirea noului Guvern, prezentând programul de guvernare şi componenţa cabinetului de miniştri. La ședință au venit 97 de deputați din cei 101.

La începutul ședinței, PCRM și PSRM au cerut demisia lui Dorin Draguțanu, guvernatorul BNM, și au cerut să fie discutată problema deprecierei leului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *