VIDEO EXCLUSIV/ Joc de cărți pe fundalul protestelor. Cum au fost surprinși polițiștii la CSJ

Pe fundalul protestelor care durează mai bine de cinci ore în fața Curții Supreme de Justiție (CSJ), mai mulți polițiști dislocați în spatele instituției au fost surprinși de reporterul ZdG în timp ce jucau cărți și fumau. În așteptarea ordinelor superiorilor, reprezentanții forțelor de ordine au așezat scuturile la pământ pentru a juca cărți pe ele.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *