Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Și-a ucis în bătăi vecinul…

Și-a ucis în bătăi vecinul și a vrut să scape de cadavru

Un bărbat, de 31 de ani, domiciliat în satul Vărzărești raionul Nisporeni, este suspectat de poliție, pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de angajații Inspectoratului de Poliție Nisporeni, la 11 februarie curent, suspectul a fost reținut, pentru că și-ar fi omorât în bătaie vecinul.

În seara zilei de 18 ianuarie curent, bănuitul și-ar fi surprins vecinul de 37 de ani, în stare de ebrietate, care a pătruns în casa acestuia încercând să-i sustragă computerul. Bărbatul, înarmându-se cu o cheie metalică, i-a aplicat hoțului multiple lovituri pe corp, iar apoi l-a lăsat să înnopteze la el. Dimineața, bărbatul a depistat corpul neînsuflețit a vecinului. Pentru a scăpa de cadavru, acesta l-a scos din gospodăria sa, lăsându-l la o distanță de 200 de metri de casă, în apropierea unui drum de țară, și a dat foc la hainele murdare de sânge. Pentru a se eschiva de la fapta comisă, suspectul a părăsit teritoriul R. Moldova, mergând în Ucraina.

Audiat de poliție, suspectul și-a recunoscut vina.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Dacă suspectul va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de 12 sau 15 ani de închisoare.