Principală  —  IMPORTANTE   —   Procuratura UTA Găgăuzia și SPIA…

Procuratura UTA Găgăuzia și SPIA au descins cu percheziții la un deputat din cadrul Adunării Populare a Găgăuziei în cadrul unei cauze penale pentru corupere pasivă și trafic de droguri

Procuratura Anticorupție (PA) și ofițerii Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au descins joi, 16 decembrie, cu percheziții la un deputat din cadrul Adunării Populare a Găgăuziei.

Solicitată de Ziarul de Gardă procurora Mariana Cherpec din cadrul Procuraturii Generale (PG) responsabilă de comunicare ne-a spus că acțiunile au loc într-o cauză penală pornită pentru corupere pasivă și circulație ilegală a drogurilor.

„Confirmăm efectuarea perchezițiilor de către Procuratura UTA Gagauzia, cu suportul SPIA, la un deputat din cadrul Adunării Populare a Găgăuziei, în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul săvârșirii infracțiunilor de corupere pasivă si circulație ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare. Cu detalii revenim mai târziu după finisarea acțiunilor de urmărire penală”, a declarat Mariana Cherpec.

*Știrea se actualizează