Preşedintele SRL “Valiexchimp”, Valentin Bodişteanu, a fost plasat în arest la domiciliu

Preşedintele SRL “Valiexchimp”, Valentin Bodişteanu, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia aparţine magistraţilor de la Judecătoria Buiucani.

Valentin Bodişteanu are statut de învinuit în cadrul unor noi dosare ce vizează creditele neperformante de la BEM.

Amintim că, vineri, 22 mai, şase persoane au fost escortate la Centrul Naţional Anticorupţie (CNA). Totodată, procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA au descins la sediile centrale ale Băncii de Economii şi Băncii Sociale.

Această activizarea a celor de la anticorupţie vine întâmplător sau nu, pe fundalul scandalului provocat de destăinuirile făcute de fostul ministru al Finanţelor, Veaceslav Negruţă. Ex-ministrul acuzând CNA-ul, SIS-ul, Procuratura Generală, dar şi alte instituţii ale statului de faptul că nu au stopat furtul banilor de la Banca de Economii. Negruţă anunţă că forţele de ordine au avut toate informaţiile necesare să intervină, însă nu au făcut-o, astfel participând tacit la „jaful secolului”.

sursa foto: allmoldova.com


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *