Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Omor la Hîncești: Doi minori…

Omor la Hîncești: Doi minori au fost reținuți de oamenii legii

Imagine-simbol

Doi minori, în vârstă de 15 și 16 ani au fost reținuți de oamenii legii de la Hâncești pentru 72 de ore, fiind bănuiți de omorul unui bărbat în vârstă de 64 de ani și incendierea casei acestuia, se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul General al Poliției.

Potrivit notei informative, în dimineața zilei de 5 decembrie, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărie. Pompierii chemați la lichidarea focului au depistat în casă cadavrul carbonizat al proprietarului.

La examinarea corpului neînsuflețit al bărbatului, medicul legist a depistat că victima avea „mai multe plăgi pe diferite părți ale corpului, provocate de un obiect ascuțit”.

Polițiștii și procurorii din Hîncești au identificat și reținut doi minori de 15 și 16 ani. Aceștia ar fi consumat cu victima băuturi alcoolice la domiciliu acestuia, iar la un moment între ei s-ar fi iscat un conflict spontan. Minorii nu sunt la prima abatere de la lege, fiind anterior condamnați condiționat”, notează reprezentanții Poliției.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat săvârșit cu o deosebire cruzime.