Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Cu ce avere pleacă din…

Cu ce avere pleacă din funcție directoarea adjunctă a Centrului Național Anticorupție, Cristina Țărnă

Cristina Țărnă, directoarea adjunctă a Centrului Național Anticorupție, care a anunțat marți, 17 octombrie, că și-a depus demisia, a încasat, în 2016, un salariu de 237 561 de lei, adică aproape 20 de mii de lei lunar. De asemenea, familia Cristinei Țărnă deține două apartamente, dar are și datorii de aproximativ 97 de mii de lei. 

Conform declarației de avere și interese personale pentru 2016, Cristina Țărnă a ridicat de la CNA un salariu mediu lunar de 19 796 lei. Soțul ei, interpretul și actorul Nicu Țărnă, a avut venituri de aproape 100 de mii de lei. Soțul Cristinei Țărnă are contractate și trei credite în sumă de aproximativ 97 de mii de lei.

Cei doi soți dețin două apartamente, unul de 79 m.p. și altul de 74 m.p., dar nu declară niciun automobil.

De asemenea, potrivit aceleiași declarații de avere și interese personale, soțul Cristinei Țărnă este unic asociat la Societatea cu Răspundere Limitată „Pelasg Film”, cu activități în domeniul producției de filme cinematografice și video, care însă nu i-au adus venituri în 2016.

Cristina Țărnă a fost numită în funcția de director adjunct la CNA în noiembrie 2013, printr-o hotărâre de guvern. Ieri, 17 octombrie, Țărnă a anunțat că și-a depus demisia.