Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   CA examinează contestația procurorilor anticorupție…

CA examinează contestația procurorilor anticorupție privind măsurile dispuse pentru Tauber și Apostolova

Magistrații de la Curtea de Apel Chișinău urmeză să examineze, astăzi, 25 septembrie, contestațiile procurorilor anticorupție privind măsurile dispuse de Judecătoria Chișinău în privința deputatelor Partidului Politic Șor, Marina Tauber și Reghina Apostolva.

Astfel, judecătorii de la Curtea de Apel urmează să decidă, astăzi, în ședintă, dacă deputata Marina Tauber, care a primit arest la domiciliu, se va întoarce în izolator, iar Reghina Apostolva, care a fost plasată sub control judiciar, va primi arest la domiciliu.

Luni, 16 septembrie, Marina Tauber și Reghina Apostolova, deputate în cadrul fracțiunii Partidului „Șor”, au rămas fără imunitate parlamentară, iar ulterior au fost reținute la Orhei. Pe 18 septembrie, după 2 zile, petrecute în izolatorul CNA, Tauber a fost plasată în arest la domiciliu.

Pe 19 septembrie, Reghina Apostolova, deputată din partea Partidului ȘOR, a fost plasată sub control judiciar pentru următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, în lipsa parlamentarei, care se afla internată la spital.

Deputata a ajuns la spital după ce, la câteva ore de la reținere, i s-ar fi făcut rău și a fost solicitată o ambulanță.