Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Bețișor: „Doar o parte din…

Bețișor: „Doar o parte din lista martorilor apărării a fost acceptată de judecători. O parte din ei figurează în alt dosar”

Doar o parte din lista martorilor apărării a fost acceptată de judecători. Declarația a fost făcută de către Adriana Bețișor, procurorul care instrumentează cazul.

„A fost admisă parțial această listă de martori ai apărării. Unii martori nu au nicio tangență cu obiectul învinuirii. O parte din ei figurează în alt dosar. Este un risc și nu știu cum vom lucra cu acești martori”, a menționat Bețișor.

„Instanța a acceptat doar 14 martori din lista propusă de noi. Nu putem vorbi de egalitatea armelor în proces. Procurorii au venit cu peste 30 de martori, dar nouă ni s-au acceptat doar 14. Considerăm că este un proces neechitabil. Nu pot să vă spun niciun nume din listă. Dorin Drăguțanu a fost acceptat”, a declarat Igor Popa, avocatul lui Vlad Filat.

Totodată, procurorul Bețișor a spus că Tudor Balițchi și Vladimir Plahotniuc nu vor fi citați, chiar dacă apar în lista martorilor apărării.