Fiul fostului președinte al Germaniei a fost înjunghiat mortal în Berlin

Fritz von Weizsäcker, fiul fostului președinte al Germaniei, a fost ucis în timp ce susținea un discurs în timpul unei conferințe medicale, marți, notează The Guardian.

Fritz a fost un medic proeminent, directorul unei clinici private din Berlin, scrie The Guardian, citat de stirileprotv.ro.

Atacatorul său, un bărbat de 57 de an, a fost arestat la locul incidentului. Motivul din spatele atacului rămâne deocamdată necunoscut.

Martorii au povestit că suspectul stătea în primul rând, în public. Brusc, acesta s-a ridicat și l-a atacat pe medic, înjunghiindu-l în repetate rânduri.

Un polițist aflat în timpul liber, care participa la conferință, a încercat să-l oprească pe atacator, însă a fost grav rănit. Ulterior, aproape 20 de persoane din public au reușit să-l imobilieze pe bărbat.

Fritz von Weizsäcker era al patrulea fiu al fostului președinte Richard von Weizsäcker.

Sursa: Guardian


loading...

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *