Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Donald Trump a fost prins…

Donald Trump a fost prins cu „fițuica” la întâlnirea cu supraviețuitorii masacrului din Florida

Foto: euronews

Președintele SUA, Donald Trump, a lăsat la vedere, în mod accidental o fițuică, pe care erau scrise diverse fraze, inclusiv „te aud”, „ce putem face ca să vă simțiți în siguranță”, în timpul unei întâlniri la Casa Albă cu supraviețuitorii masacrului armat de la un liceu din Florida, informează Euronews.

Întâmplatrea a stârnit o reacție puternică în mediul online. Înscrierile din fițuică, îi reaminteau președintelui SUA să fie compătimitor cu supraviețuitorii și familiile celor decedați în Parkland, Florida, unde a avut loc masacrul armat în incinta unui liceu.

Hârtia includea fraze precum: „ce putem face pentru ca să vă simțiți în siguranță?”,  „te aud”, „de ce anume trebuie să țin cont mai mult din experiența ta” și altele. Nu se știe cine anume a făcut însemnările.

Foto: twitter/OliviaMunn

Un fost elev, Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, a împușcat și a ucis 17 colegi și profesori la liceul Marjory Stoneman Douglas, din Parkland, Florida, pe 14 februarie, în timp ce alte 14 persoane au fost duse la spital.

Câteva zile mai târziu, mii de persoane s-au adunat în Fort Lauderdale, Florida, în semn de protest pentru o legislație mai strictă privind controlul armelor. Un alt protest, „Martie pentru viețile noastre”, pentru încetarea violenței prin arme și școli mai sigure, a fost stabilit pentru 24 martie, curent, la Washington DC.

 

 Foto: Reuters