Cetățean moldovean reținut în Malta cu 32 de mii de țigări de contrabandă

Un cetățean moldovean va apărea în fața instanței de judecată din Malta, după ce la sosirea în aeroportul internațional din Malta în portbagajul său au fost depistate 32 de mii de țigări de contrabandă, informează Malta Today.

Moldoveanul venea de la Moscova, iar după ce bagajul său a trecut prin mașina de scanare, oficialii vamali au decis verificarea fizică a bagajului. În urma verificării, autoritățile au găsit 16 mii de țigări în valiza pasagerului moldovean. Alte 16 mii de țigări au fost găsite într-o altă valiză, nerevendicată, care a fost văzută pe banda rulantă de aceiași oficiali vamali.

Ulterior, s-a stabilit că cea de-a doua valiză îi aparținea aceluiași pasager moldovean, care susține că valizele urmau, de fapt, să ajungă în acea zi în Spania.

Moldoveanul a fost plasat sub arest de către Unitatea de Criminalitate Economică a Poliției și urmează să fie pus sub acuzare.

 

Foto: MaltaToday


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *