Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Cel puțin 70 de soldați…

Cel puțin 70 de soldați ucraineni au murit în regiunea Sumi, în timpul bombardării unei unități militare de către trupele ruse, anunță șeful administrației regionale din Sumi

Sursa foto: Facebook/Дмитро Живицький

Șeful administrației regionale din Sumi, Dmitri Zhivitsky, a anunțat că, în timpul bombardării unei unități militare din regiunea Akhtyrsky de către trupele ruse, cel puțin 70 de soldați ucraineni au murit.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, șeful administrației regionale din Sumi, Dmitri Zhivitsky, a precizat că, pe străzile orașului ar fi și mulți soldați morți ai inamicului. „Reprezentații Crucii Roșii îi transportează acasă”.

Sursa foto: Facebook/Дмитро Живицький

Marți, a șasea zi a invaziei ruse, Ucraina rezistă atacurilor trupelor ruse, în timp ce Rusia continuă să atace Ucraina pe mai multe fronturi. În același timp, Curtea Penală Internațională de la Haga, Țările de Jos, va deschide o anchetă cu privire la invazia Ucrainei de către Rusia cât mai „rapid posibil”. Luni a avut loc prima rundă de negocieri dintre Ucraina și Rusia, fără rezultate vizibile.

CRONOLOGIA EVENIMENTELOR DIN UCRAINA: LIVE TEXT/ A șasea zi de război în Ucraina