BMW recheamă 324 000 de vehicule diesel în Europa din cauza unei deficienţe tehnice

BMW recheamă 324 000 de vehcule diesel în Europa, pentru a  remedia o deficienţă tehnică care a provocat aprinderea unor motoare în Coreea de Sud, scrie Reuters citând publicaţia germană Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

O defecţiune a modulului de recirculare a gazelor de eşapament a cauzat aprinderea a 27 de motoare în Coreea de Sud. Compania a rechemat 106 000 de vehicule în Coreea de Sud şi a cerut scuze clienţilor.

BMW își extinde acum rechemarea în Europa, cu 96 300 de autovehicule afectate în Germania, pentru a înlocui modulul, dacă se va confirma defecțiunea tehnică, potrivit BMW.

Reprezentanții BMW nu au fost disponibili pentru comentarii, transmite Reuters.

Foto: bimmeramerica.com

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *