Principală  —  Ştiri  —  Economic   —   Consiliul de Observatori al S.A.…

Consiliul de Observatori al S.A. „Moldovagaz” are o nouă conducere

Vineri, 20 septembrie, în cadrul Adunării generale extraordinare a acționarilor S.A. ,,Moldovagaz”, a fost aleasă noua componență a Consiliului de Observatori: Elena Burmistrova, Serghei Kuzneț, Victor Valov, Ghenadie Abașchin, Adrian Lupușor, Călin Negură.

Conform unui comunicat emis de companie, după încheierea lucrărilor Adunării generale extraordinare a acționarilor, membrii Consiliului de Observatori au ales-o în funcția de președinte al Consiliului de Observatori SA ,,Moldovagaz” pe Elena Burmistrova, care este director general al „Gazprom Export”.

Totodată, directorul executiv al Centrului analitic independent „Expert-Grup”, Adrian Lupușor, a fost ales drept vicepreședinte al Consiliului de Observatori S.A. ,,Moldovagaz”.

„Consiliul de Observatori va depune eforturi pentru îmbunătățirea indicatorilor financiari, crearea mecanismului de gestionare eficientă a patrimoniului, reglementarea datoriilor creditoriale, precum și soluționarea altor probleme din sectorul gazelor naturale”, este menționat în comunicat.

La 2 septembrie, Vadim Ceban a preluat funcția de președinte al Consiliului de Administrație al S.A. „Moldovagaz”.

Colaj: ZdG, foto: bertelsmann-stiftung.de, neftegaz.ru