OLYMPIC EcoFest 2015

OLYMPIC EcoFest se va desfășura pe data de 10 octombrie 2015, la Lacul Valea Morilor, începând cu ora 9:00. Motto-ul evenimentului este – „Practicăm sportul într-un mediu curat”.

Proiectul OLYMPIC EcoFest conține câteva activități importante:
– Plantarea arborilor de către reprezentanții Federațiilor Naționale Sportive și alte instituții sportive,
– Salubrizarea teritoriului,
– Competiții de caiac-canoe,
– Expoziție de ambarcațiuni pentru practicarea sporturilor pe apa: caiac, canoe, yacht laser, etc,
– Cursă de alergări în jurul lacului,
– Zone sportive animate de Federații Naționale,
– Zonă de activități pentru părinți cu copii, etc.

Prin acest proeict, Comitetul Naţional Olimpic al R. Moldova își propune promovarea sportului și a educației cu privire la mediul înconjurător printre tineri, subliniind angajamentul organizațiilor sportive pentru soluționarea problemelor de ecologie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *